Top
  >  Work with me
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να συνεργαστείτε με το La Vie En Blog!

Σχετικά με το blog

Το La Vie En Blog δημιουργήθηκε το 2012 από μια ιδέα σε μια terrasse στο Παρίσι από την Πωλίνα και τη Λένα, δύο Ελληνίδες δημοσιογράφους στη Γαλλία. Στην αρχή ήταν για όλα αυτά τα μικρά και μεγαλύτερα πράγματα της καθημερινότητάς τους και τελικά για όλα αυτά που αγαπούσαν (ή εκείνα που αγαπούσαν να μισούν) στο Παρίσι, την Αθήνα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Στην πορεία έμεινε μόνο η Πωλίνα, με 12 χρόνια εμπειρίας στην αρθρογραφία με συνεργασίες με περιοδικά και sites στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Αυστραλία. Το La Vie En Blog έγινε αμιγώς ταξιδιωτικό με κοινό πρωτίστως από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Αμερική, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για ένα δίγλωσσο blog, γραμμένο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά που καλύπτει προορισμούς μ’ ένα μοδάτο twist, travel tips, travel guides, reviews ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών ή lifestyle εμπειριών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τη φωτογραφία για να διηγηθεί ιστορίες πέρα από τις λέξεις.
Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με το La Vie En Blog μπορείτε να στείλετε e-mail στο lavienblog@gmail.com.

Τρόποι Συνεργασίας 

  • Δημιουργία Περιεχομένου (Content Creation-Storytelling): Η δημιουργία εξειδικευμένου περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, stories, videos) για το brand σας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δική σας χρήση ή για προώθηση μέσω των social channels του La Vie En Blog.
  • Press/ Fam Trips: Τα ταξίδια με σκοπό να αναδειχτεί ο προορισμός και οι ιδιαίτερες δραστηριότητες που αξίζει να κάνει κάποιος στην περιοχή.
  • Sponsored Posts/Reviews: Η προώθηση του brand σας μέσα από την προσωπική ματιά μου. Τα άρθρα αυτά θα αναφέρουν στο disclaimer πως πρόκειται για advertorials.
  • Brand Ambassadorship: Η σύνδεση του brand σας με το La Vie En Blog μέσω επαναλαμβανόμενης συνεργασίας για την προώθησή του.
  • Contests-Giveways: Δημιουργία και προώθηση giveaways με τη μορφή προϊόντων, voucher ή υπηρεσιών.
  • Social Media Endorsement: Αναφορά στο προϊόν σας με κάλυψη στα social media κανάλια του blog (Instagram, Facebook, Twitter).
Media kit και ενδεικτικά κόστη, διαθέσιμα εφόσον ζητηθούν.
Note: Τα brands προς προώθηση θα πρέπει να είναι σχετικά με τους τομείς που καλύπτει το La Vie En Blog και να ταιριάζουν με το ύφος και την αισθητική του. Καμία υπηρεσία, ξενοδοχείο, προορισμός δεν μπορεί να προωθηθεί αν πρωτίστως δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα. Το La Vie En Blog δε δέχεται έτοιμα κείμενα ή φωτογραφίες για προώθηση. Δημοσιεύει μόνο πρωτογενές περιεχόμενο, γραμμένο από εμένα και φωτογραφίες που έχουν βγει από εμένα ή τους φωτογράφους με τους οποίους συνεργάζομαι γι’ αυτό το σκοπό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

TOURISM

HOTELS

aria hotels

FASHION & STYLE