Top

Le bonheur est parfois cache dans l inconnu

«Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ»

Η σκέψη μου περιπλανιόταν γύρω από αυτό το διάσημο γνωμικό του Victor Hugo, μήνες πριν από την αναχώρησή μου στη Γαλλία. Έτσι, τον Ιανουάριο του 2011, αφού είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, είχα αρθογραφήσει σε γνωστά Ελληνικά περιοδικά (Lipstick, Max, Out of Limits κα), και βρισκόμουν στο τέλος των μεταπτυχιακών σπουδών μου στην «Πολιτιστική Διαχείριση», άφησα τη ζώνη άνεσής μου στην Ελλάδα και μετακόμισα στο Παρίσι. Δεν είχα επισκεφθεί ποτέ την πόλη του φωτός πριν, μόνο μέσα από ταινίες και τραγούδια. Ένας ολόκληρος νέος (άγνωστος) κόσμος απλώθηκε μπροστά μου. Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά, λίγα παρέμειναν ίδια, αλλά πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με όλα τα θετικά και τα αρνητικά, αυτή η πόλη με άλλαξε για πάντα!

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γνωρίζω καινούρια μέρη και να ζω νέες εμπειρίες τόσο στις δύο πόλεις μου, -στην Αθήνα και στο Παρίσι- αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όσο πιο συχνά μπορώ. Επειδή για μένα, το ταξίδι είναι το μόνο πράγμα που έχει νόημα στη ζωή -μετά την αγάπη- και αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Το πάθος μου για το γράψιμο, το οποίο είναι επίσης και το επάγγελμά μου (δημοσιογράφος στους τομείς του ταξιδιού, της μόδας και του πολιτισμού) και έπειτα το ενδιαφέρον μου για τη φωτογραφία με οδήγησε να παρατηρώ τα πάντα γύρω μου, σα να είναι η πρώτη φορά που τα βλέπω και να καταγράφω με λέξεις και εικόνες τα συναισθήματα που απορρέουν από τις εμπειρίες και την παρατηρητικότητά μου.

Αρχικά, το 2012 γεννήθηκε το blog My Passienne Walkways με τις παριζιάνικες ανακαλύψεις μου και λίγο αργότερα την ίδια χρονιά, ήρθε το La Vie En Blog (γεννημένο εξίσου στο Παρίσι). Ένα ταξιδιωτικό blog με στόχο να αποδείξει πως υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για να επισκεφτούμε και τόσες πολλές εκπληκτικές εμπειρίες για να ζήσουμε γύρω μας που δεν πρέπει να χάνουμε άλλο χρόνο. Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι, επίσης, με το Αθηνόραμα, το ταξιδιωτικό περιοδικό Taste & Travel ενώ είμαι Senior Editor στο Insights Greece ένα lifestyle site για τις ομορφιές της Ελλάδας, με έδρα την Αυστραλία. Είμαι επίσης υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας στην οικογενειακή μου επιχείρηση στην Αθήνα.

Καλωσήρθες στο στο La Vie En Blog, εδώ που μπορείς να εμπνευστείς και να πάρεις  tips για νέα ταξίδια ανά τον κόσμο!